Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen 2015

Ook dit jaar maken onze boomgaarden weer deel uit van het Bourgondisch Fruitwandelen, dat op zaterdag 5 september 2015 voor de 11e keer wordt georganiseerd. Zo'n 3000 wandelaars kunnen dit jaar het fruit bewonderen.
Vorig jaar is vanwege het 10-jarig jubileum van het Bourgondisch Fruitwandelen, het nieuwe onderdeel Bourgondisch Fruitfietsen toegevoegd. Voor het eerst zullen dit jaar ook deelnemers aan dit onderdeel door onze boomgaarden komen.

Wij wensen de deelnemers mooi weer toe en veel plezier!

Fruitwandelen_13.jpg
Foto: Bourgondisch Fruitwandelen 2013

Nieuwe oogst: vanaf 19 augustus in Puiflijk, vanaf 24 augustus in Druten!

Vanaf a.s. woensdag 19 augustus kunt u in onze fruitautomaten aan de Kerkstraat en aan de Houtsestraat in Puiflijk terecht voor de allereerste appels van het nieuwe seizoen!
De frisse, zoetzure Delbar zal tot het moment dat de eerste Elstar appels te koop zijn, in de fruitautomaten te vinden zijn.
Vanaf maandag 24 augustus kunt u ook in de fruitautomaat aan de Raadhuisstraat in Druten (tegenover het gemeentehuis) terecht voor de nieuwe oogst Delbar!
Prijs: €2,50 voor 2 kg.

We hopen u te zien bij een van onze fruitautomaten!

Nieuwe oogst vanaf week 35!

Helaas, al onze appels zijn uitverkocht! Vanaf week 35 (de week van 24 augustus) kunt u weer bij ons terecht voor een nieuwe oogst appels! We zien u dan graag terug bij een van onze fruitautomaten!
Houd onze website of Facebookpagina (www.facebook.com/fruitbedrijffitapple) in de gaten voor nieuws rondom de nieuwe oogst.

20150729 084614